From the blog...

De smartphone van dit moment

// Author: Jasper // 0 Comments

galaxys3

Heeft u nog geen smartphone? Dan bent u een hoge uitzondering. Sinds de komst van de smartphone is de hele wereld overgegaan op deze mobiele devices. Waren de eerste smartphones alleen uitgerust met internet en een ‘goede’ camera. Tegenwoordig is het vreemd als een smarphone niet over het allersnelste internet bezit, de kwaliteit van foto’s niet te vergelijken zijn met die van een echte camera en de laatste apps niet geïnstalleerd zijn.

Kortom we zijn verwend en hebben hoge verwachtingen en het mooiste van alles, deze verwachtingen worden ook keer op keer weer waar gemaakt. Het allernieuwste Android toestel van dit moment is de Samsung Galaxy S3. Dit toestel is de opvolger van de voorgaande Samsung Galaxy S en de Samsung Galaxy S2.

Het toestel wordt bestempeld als het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Het is de tweede smartphone op de Nederlandse markt die gebruik maakt van een quad-core procesor. De Samsung Galaxy S3 is uitgerust met een 4,8 inch- scherm en draait op versie 4.0 van het Android besturingssysteem. Ondertussen is deze telefoon al vanaf 12 mei in de winkels te verkrijgen.

Het toestel werd goed op de markt ontvangen, echter verschenen er onlangs berichten over een ‘ontploft’ toestel. Deze berichtgeving bleek niet waar te zijn. Wel verschenen er vandaag berichten over de behuizing van de Samsung Galaxy S3. Op diverse fora deelden mensen hun ervaringen. Er is nog geen verklaring voor de scheurtjes gegeven en niemand weet waar de scheurtjes vandaan komen aldus Tweakers. Verwacht wordt dat Samsung nog een persbericht zal versturen met een verklaring.

Have your say